Banyonuza seçeceğiniz aksesuarlar dekorasyonunuz ile uyumlu olmalıdır. Dekoratif olmalarının dışında farklı ihtiyaçlara da cevap veren banyo ve duş aksesuarları pratik kullanımları ile ön plana çıkmaktadır. Banyonuza estetik görünüm ve konfor katan aksesuar çeşitleri, havluluk, sabunluk, diş fırçalığı, kağıtlık, köşelik, bornozluk, klozet fırçası çeşitleri göz dolduruyor.

Dikkat çeken banyo aksesuarları işlevsel özellikler sunan şık tasarımlara sahiptir. Banyo dekorasyonunuza farklı bir ambiyans katan ürünler farklı tasarım ve materyal seçenekleri ile tüm zevklere kolaylıkla hitap etmektedir. Tek ya da set halinde alacağınız aksesuarlar ile banyolarınızda kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Dayanıklı materyallerden üretilen çelik askılar ve tutunma bariyerleri gibi ürünleri uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Banyo aksesuarları arasında yer alan ürünler ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Bu nedenle burada yaşanacak en ufak aksaklıkların canınızı sıkmasını istemiyorsanız en iyi aksesuar çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Banyo Aksesuarları İle Banyonuzu Baştan Yaratın!

Banyolarda geçirdiğimiz zamanın her an keyifli ve sorunsuz olmasını isteriz. Yalnız fonksiyonel açıdan değil, dekorasyon unsurları ile de keyfinizi tamamlayan banyo herkesin hayalidir. Fakat banyoların yenilenmesi her zaman mümkün değildir. Bu durumda da banyolarınıza uygun fiyatlı aksesuarları tercih ederek hayalinizdeki banyoya yaklaşabilirsiniz.

Banyo aksesuarı dendiğinde banyoları güzelleştiren her türlü malzeme akıllara gelebilir. Bu ürünlerin bazıları set üstünde, bazıları duvara monte edilerek kullanılır. Aksesuar çeşitlerinin kullanıma uygun yerlerde olması şartı ile banyolara yerleştirilmesi kişinin kendi zevki ve tercihine bağlı olarak değişmektedir.

Duvara Monte Ürünlerle Banyo Aksesuarları Daha İşlevsel!

Duvara monte edilen banyo aksesuarları arasında havluluk, bornoz askısı, tutunma barı, tuvalet kağıtlığı, diş fırçalık gibi tekil ürünler kullanıcıların favorileri arasında yer almaktadır. Bu tür tekli ürünler dışında banyo aksesuar seti, banyo sabunluk seti gibi çoklu ürünlerden oluşan setler de aynı kategoride yer almaktadır.

Farklı malzemelerin kullanıldığı banyo aksesuarları içinde krom ve metal kaplama olan ürünleri ön plana çıkarken porselen banyo setleri özel tasarıma sahip olduklarından sıklıkla tercih edilmektedir. Zeminde ekstra yer kaplamayan duvar üzerine monte edilerek kullanılan banyo aksesuarları fonksiyonel özelliklerine göre de farklılık göstermektedir.

Banyo Aksesuarları Montajı Nasıl Yapılır?

Duvara monte edilen banyo aksesuarları özellikle alanı dar olan banyolarda daha sık kullanılır. Banyo askıları birli, ikili, üçlü ve dörtlü gibi çeşitlere ayrılmakta ve rahat kullanım için doğru alanlara monte edilmelidir.

Krom, ferforje gibi farklı malzemelerden üretilen havluluk çeşitleri ise lavabolara en yakın duvara takılmalıdır. Banyolarınız dar ve kullanılan malzemeler çok ise banyo aksesuarları raf sistemleri en çok işinize yarayacak olan ürünlerden olabilir.