Dar banyolarda dahi kurulumunun kolay bir şekilde yapılması, geniş alanlara ihtiyaç duymaması, küvet ya da jakuziye göre daha kolay temizlenen duşakabin modelleri konforu ve hijyeni bir arada sunmaktadır. Banyo zeminine su sıçratmayan duşakabin modelleri içerideki sıcağı koruyarak banyo yapmanızı keyifli bir hale getiren ürünlerdir.

Sade ve işlev odaklı tasarımları ve son teknoloji ile dul alırken müzik dinlemenize ya da farklı su ayarları ile duş zevkinizi arttırmanıza olanak tanımaktadır. Jakuzi ve küvet gibi büyük metrekarelere ihtiyaç duymaması suyu alanına hapsederek banyolarda ıslak zemin sorunu yaratmaması ile sıklıkla tercih edilen duşakabin modelleri kolaylıkla temizleniyor olmaları ile pratik ve hijyenik bir seçenek oluşturmaktadır.

En Çok Tercih Edilen Duşakabin Modelleri Nelerdir?

Banyoların belki de tüm görünümlerini değiştirecek kadar şık olan duşakabin çeşitlerini bulmak artık çok kolay. Oval, kare, dikdörtgen ve asimetrik modeller olarak sınıflandıran duşakabin modellerinde kare ve dikdörtgen modellerinin farklı desen ve renklerinin olmasının yanı sıra, hemen hemen her banyoya uygun olması nedeni ile en çok tercih edilen modellerdendir.

Banyolarınızın konumlarına göre ebatlandırılarak monte edilen kare modellerin kulplu ve sürgülü, kayar kapılı ve iki duvar arası gibi seçenekleri banyosunda konfora ve hijyene önem verenlerin tercihleri arasında yer almaktadır. Her alana, zevke ve kullanışa göre küvet çeşitleri de bulunmaktadır.

Duşakabinler çoğunlukla buzlu, çizgili, füme, desenli veya şeffaf cam modelleri ile tercih edilmektedir. Polistren ve tamperlenmiş duşakabin camları tercih etmeyi düşünüyorsanız emin olun bu modelleri yıllarca sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda tabandan tavana kadar uzanan cam kabinler, en şık duşakabin modelleri arasında yer almaktadır.

Uygun Fiyatlar İle Yüksek Kaliteli Ürünlere Ulaşın!

Banyo dekorasyonlarınızın seçiminde duşakabinler ile hedefi on ikiden vurabilirsiniz. Banyonuz için tercih edeceğiniz duşakabin çeşitleri görsel açıdan da dekorasyon zevkinize uyum sağlamalıdır. Üstelik kullanışlı olmaları da oldukça önemlidir.

Unutmamalısınız ki banyonuzun dekorasyonunu tamamlarken yalnız gözünüze hoş gelenleri değil, işlevlerini yerine getirecek dayanıklı ürünleri seçerek zevkle kullanacağınız duşakabin modellerine sahip olabilirsiniz.

Tabi ki duşakabin fiyatları seçim yaptığınız sırada dikkat etmeniz gereken konular arasında yer alır. Ayrıca duşakabin alırken banyonuzun boyutu ve tarzını da dikkate almalısınız. Bu kriterlere göre ürünün şekli ve banyodaki yerini daha kolay belirleyebilirsiniz.

Duşakabin modelleri arasından birine karar verdikten sonraki montaj sürecide ürünün ömrünü belirleyeceğinden çok önemlidir. Aynı şekilde silikonun su geçirmez özelliğe sahip olması da yaşayacağınız sıkıntıların önüne geçecektir. Birbirinden farklı modelleri her bütçeye uygun fiyatlar ile Favorinial’dan satın alabilirsiniz.